Skip to main content

The Meet Market

The Meet Market

Το προηγούμενο ΣΚ 15-16/10/2022 συμμετείχαμε με τα North and South jewelry στο 131ο The Meet Market Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Για εμάς ήταν η 4η φορά που βρεθήκαμε σε αυτή την πολύχρωμη μετακινούμενη αγορά της πόλης. Η εμπειρία είναι κάθε φόρα μοναδική. Γνωρίζουμε υπέροχους δημιουργικούς ανθρώπους που ρισκάρουν και προσπαθούν να ζουν κάνοντας αυτό που αγαπούν, τρώμε το πιο cool street food και πίνουμε μπύρες από μικρές μικροζυθοποιίες και κόκτειλς ακούγοντας μουσική! Και το καλύτερο από όλα είναι ότι γνωρίζουμε όλους εσάς! Που έρχεστε στον πάγκο μας να δείτε τα κοσμήματά μας από κοντά, να τα δοκιμάσετε, να μας πείτε τη γνώμη σας και να γνωριστούμε! Είναι ωραία η σχέση που έχουμε μέσα από τα social media, αλλά δεν συγκρίνεται με τίποτα με την επαφή από κοντά! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια, την αγάπη και την στήριξη από όλους εσάς! Ραντεβού στο επόμενο The Meet Market!

xxx

Emily

skip carousel

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart